Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.
Terug

NLP Business Practitioner

25 februari 2019 tot 2 april 2019

- €2450

In de 12-daagse NLP Business Practitioner opleiding staat zowel uw business en persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij leren u vaardigheden en technieken die u de kans geven uw eigen kracht te ervaren en toe te passen in persoonlijke en werksituaties.

Practitioner Business

Onze NLP practitioner business opleiding is gericht op het op een natuurlijke manier toepassen van uw NLP kennis in een zakelijke omgeving.  In 2018 gingen os de volgende vakmensen u voor: communicatie-adviseur, docent, accountmanager, verkoper, manager, verpleegkundige, teamcoach, directeur basisschool, arbeidsjurist, coach, jongerencoach, accountant, beleidsadviseur, en mindsettrainer, HR medewerker, loopbaancoach, recruiter, projectmanager.

Meer informatie over de NLP Business Practitioner opleiding? Klik hier!

De NLP practitioner opleiding is verdeeld over 4 blokken van 3 dagen, inclusief een examendag. U krijgt theoretische uitleg van de NLP technieken, en er wordt veel geoefend, zodat u de technieken ook werkelijk kunt ervaren en toepassen.

Op de eerste dag van de opleiding ontvangt u een syllabus en het boek ‘het ABC van NLP’. U hoeft geen ander extra studiemateriaal aan te schaffen.

De opleiding wordt afgesloten met een certificaat van de Society of Neuro-Linguistic Programming.

Het programma wordt verzorgd door Connie Keurentjes & Heidi de Rijbel, beiden internationaal gecertificeerd en gelicenseerd NLP Master en trainer. ( Society of NLP)

lesdagen: maandag, dinsdag en woensdag

Blok I: 25, 26, 27 februari
Blok II: 1, 2, 3 april
Blok III: 6, 7, 8 mei
Blok IV: 17, 18, 19 juni (19 juni is tevens certificeringsdag)

Gegevens

Begin:
25 februari 2019
Einde:
2 april 2019
Kosten:
€2450
Evenement Categorieën:
,

Locatie

NLPopleidingscentrum Frame BV
Nijverheidsweg 2
Bavel, Noord-Brabant 4854SG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0161-450045
Website:
www.nlp-opleidingscentrum.nl