Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.
Terug

Super Visie

22 juni 2019 om: 10:00 tot 15:00

- Gratis

Voor al onze Practitioners en Master Practitioners biedt de Super VISIE dag gelegenheid kennis op te halen en te verdiepen. Deze dag bieden we aan zodat onze Practitioners en Masters ook na het behalen van het certificaat de mogelijkheid hebben om hun NLP- kennis en -vaardigheden op peil te houden.

Naast het opfrissen van NLP-kennis en -vaardigheden brengen we u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op NLP-gebied. U heeft de mogelijkheid om technieken of onderwerpen in te brengen en met uw groepsgenoten te oefenen.

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Klik hier.

 

Deze gratis dag bieden we vier keer per jaar aan. Onze Practitioners en Masters hebben op deze manier de mogelijkheid hebben om hun NLP- kennis en -vaardigheden op peil te houden.

De dag start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur.  Tijdens deze uren frissen we de NLP-kennis op, en delen we de nieuwste ontwikkelingen op NLP-gebied.

Alle deelnemers hebben de mogelijkheid om een technieken of onderwerpen op de agenda te zetten en met ons en groepsgenoten te oefenen.

Systemisch werken, logische niveau’s, chuncken, perceptual positions, ankeren, metaprogramma’s, rapport opbouwen, vooronderstellingen, future pace, miltontaal, trance en hypnose, state-management.

Het kan allemaal. De deelnemers bepalen de inhoud, onze NLP trainers faciliteren.

Super Vise dagen in 2019: 

Vrijdag 15 februari

Zaterdag 22 juni

Vrijdag 27 september

Zaterdag 9 november

Inschrijven Super Visie

Gegevens

Datum:
22 juni 2019
Tijd:
10:00 tot 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

NLPopleidingscentrum Frame BV
Nijverheidsweg 2
Bavel, Noord-Brabant 4854SG Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0161-450045
Website:
www.nlp-opleidingscentrum.nl