Onze NLP-opleidingen starten weer!

De precieze inhoud van de coronamaatregelen is voor ons lang niet altijd duidelijk geweest. Ook na de persconferentie van 8 maart jl. werd het niet meteen veel duidelijker. Maar inmiddels weten we:

Wij mogen weer fysiek lesgeven!

De overheid heeft kenbaar gemaakt dat het aanbieden van trainingen en educatieve activiteiten in besloten plaatsen weer is toegestaan, met inachtneming van de basismaatregelen zoals de 1,5 meter.

Hier lees je het bericht van de Rijksoverheid

Frame biedt trainingen en educatieve activiteiten aan in een besloten plaats. Daarom kunnen de onderwijsactiviteiten bij Frame weer doorgaan. Natuurlijk met inachtneming van de bekende maatregelen.

Vanaf nu worden er dus weer NLP-opleidingen gegeven bij Frame BV op onze locatie aan de Nijverheidsweg 2 in Bavel (gemeente Breda) en vanaf mei 2021 op onze nieuwe locatie: Korenmolen De Hoop, Schoutenlaan 75 in Bavel

Kijk hier voor onze actuele agenda

Daarnaast is in onze lesruimte door UVC-Livingprojects een geavanceerd Virobuster luchtreinigingsysteem met UV-C technologie geplaatst. De Virobuster luchtreiniger is voorzien van speciale ingebouwde UV-C lampen welke virussen, bacterieën en schimmels de-activeren. Hierdoor is écht schone, virusvrije lucht gegarandeerd.

Kijk hier voor meer informatie.