Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Terug

NLP Business Practitioner

18 januari 2024 tot 6 juli 2024

- €3.350
nlp master practioner opleiding

NLP Business Practitioner

De NLP Business Practitioner opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals. Adviseurs, consultants, ondernemers, managers, leidinggevenden, interim-managers en coaches, die hun persoonlijke en professionele effectiviteit verder willen ontwikkelen. Onze NLP trainers hebben ieder jarenlange ervaring met het geven van NLP opleidingen, trainingen en workshops.

De opleiding sluit naadloos aan wanneer u met of voor mensen werkt en effectief wil communiceren en wordt geheel afgestemd op de opleidingsvraag van de deelnemers. Natuurlijk zonder de kwalitatieve inhoud uit het oog te verliezen. Wij vinden het belangrijk dat u naast de theorie ook aandacht kunt schenken aan uw persoonlijke leerdoelen.

De opleiding is als beroepsopleiding geregistreerd bij het CRKBO en ook het UWV heeft met Frame een scholingsovereenkomst afgesloten.

Na het met goed gevolg doorlopen van de opleiding ontvang je het internationaal erkende NLP certificaat afgegeven door The Society of NLP, ondertekend door de grondlegger zelf: de heer Richard Bandler. Jouw trainer is Connie Keurentjes, internationaal gecertificeerd en gelicenseerd NLP Master en trainer. Verschillende thema’s worden door deskundige gastdocenten verzorgd.

> Meer weten over onze NLP Business opleiding?                  

De opleiding NLP Business Practitioner start op 18 januari 2024

Lesdagen donderdag en vrijdag 

  • Blok 1: 18 en 19 januari 2024
  • Blok 2: 7 en 8 maart 2024
  • Blok 3: 4 en 5 april 2024
  • Blok 4: 30 en 31 mei 2024
  • Blok 5: 13 en 14 juni 2024
  • Blok 6: 4 en 5 juli 2024

De opleiding is als beroepsopleiding geregistreerd door het CRKBO. Daarnaast beschikken wij over het NRTO-keurmerk. Ook het UWV heeft met Frame een scholingsovereenkomst afgesloten. Na het met goed gevolg doorlopen van de opleiding ontvangt u het internationaal erkende NLP certificaat afgegeven door The Society of NLP, ondertekend door de grondlegger zelf: de heer Richard Bandler.

Uw trainers zijn internationaal gecertificeerd en gelicenseerd NLP Master en trainer.

 

 

 

Gegevens

Begin:
18 januari 2024
Einde:
6 juli 2024
Kosten:
€3.350
Evenement Categorieën:
,