NLP en business

We krijgen regelmatig de vraag waarom onze NLP opleiding de nadruk legt op de Businessomgeving. Dat is een bewuste keuze. Bij ons gaat NLP over het behalen van succesvolle resultaten, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Daarom vinden wij het belangrijk om NLP zakelijk in te zetten. Dit is de reden dat we enkel NLP Business opleidingen aanbieden. 

NLP is ontstaan door het in kaart brengen van succesvol gedrag en succesvolle communicatie van professionals.

Door het systematisch in kaart brengen van deze succesvolle talenten, is een verzameling technieken ontstaan die we Neuro Linguistisch Programmeren noemen. NLP leert dat mensen veel meer kunnen dan ze denken. Als ze maar weten hoe!

NLP in zakelijke omgeving

Mensen functioneren in diverse verbanden, één ervan is de professionele ofwel business omgeving. Frame heeft bewust gekozen om NLP als bron van persoonlijke ontwikkeling en zakelijke effectiviteit te combineren. Dit is wat ons betreft een gouden combinatie.

Niet voor niets bestaat vrijwel elke training, opleiding of cursus op het gebied van communicatie, sales, consultancy, leidinggeven, advisering of coaching, uit basistechnieken die afkomstig zijn uit de NLP.

NLP in business

Wij maken de combinatie:  door persoonlijke inzichten te vertalen naar de business omgeving. Hoe ga je in professionele context om met datgene wat je in de NLP opleiding leert. Hoe pas je het geleerde in de praktijk van alledag toe. Of je nu in de medische hoek werkt, de sales, de consultancy, de accountancy, re-integratie, het onderwijs, eigen onderneming of als CEO, wij maken samen met u de vertaalslag. Zodat u vanaf dag één van de NLP opleiding resultaten behaalt.

Achtergronden deelnemers van NLP Business

De deelnemers van de opleiding NLP Business hebben verschillende achtergronden: van communicatie-adviseur, docent, accountmanager, verkoper, manager, verpleegkundige, teamcoach, directeur basisschool, arbeidsjurist, coach, jongerencoach, accountant, beleidsadviseur, mindsettrainer, HR medewerker, loopbaancoach, recruiter tot projectmanager.

Metaprogramma’s in zakelijke context

Bij aanvang van de NLP Business opleiding ontvangt u een overzicht van uw denkstijlen in de werksituatie. Deze denkstijlen (meta-programma’s) lopen als een rode draad door de opleiding. Zo zorgen we ervoor dat u concrete handvatten heeft om samen met uw (potentiële) klanten, collega’s, teams, gasten, cliënten, teams, bewoners  prettige  maar ook doelgerichte gesprekken te voeren.

Society of NLP

We zijn erkend door the Society of Neuro Linguistisc Programming. Wij hebben in onze eigen opleidingen de focus gelegd op de toepassingen van NLP in zakelijke gesprekken, situaties, relaties, onderhandelingen, etcetera.

Meer informatie?

Bel: +31(0)76-5084915
E-mail: info@nlp-opleidingscentrum.nl

Vraag een brochure aan

Opdrachtgevers