• NLP opleidingscentrum

NLP opleidingen

Wilt u uw communicatieve kracht en persoonlijke effectiviteit versterken? Dan is een NLP opleiding iets voor u. Frame biedt uiteenlopende gecertificeerde NLP opleidingen. Hiernaast kunt u ook bij ons terecht voor een NLP workshop of training.

Onze NLP opleidingen

Onze NLP opleidingen zijn ontwikkeld voor professionals. NLP biedt krachtige instrumenten en technieken waarmee u aantoonbaar nieuwe vaardigheden en gedragsflexibiliteit realiseert. U vergroot uw communicatiemogelijkheden, waardoor u makkelijker met verschillende situaties en collega’s om kunt gaan.

NLP opleidingen Business Practitioner en Master Practitioner

 • NLP Business Practitioner
 • – Start op 2 maart 2023
  – In 6 blokken NLP business practitioner
  – Voor zakelijke professionals
  – Inspirerende locatie in Bavel
  – Erkend NLP Practitioner certificaat
 • 3350,-
 • NLP Master Practitioner
 • – In 6 blokken NLP master practitioner
  – Verdere verdieping in communicatie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap
  – Voor ambitieuze professionals
 • 3350,-

De communicatiemethode voor professionals

NLP is een communicatiemethode die is gebaseerd op het “modelleren” van mensen die zeer succesvol zijn. Motivatie, communicatie en verandering staan centraal in NLP. Ieder mens handelt en communiceert anders. Tijdens een opleiding NLP leert u verschillende manieren van communicatie te (h)erkennen en leert u hoe u daar op aan kan sluiten. Dit voegt een enorme dimensie toe aan uw communicatiemogelijkheden.

Non-verbale communicatie

In onze NLP opleiding leert u denkstijlen (metaprogramma’s) te herkennen, wordt u zich bewust van de manier waarop mensen zich non-verbaal uitdrukken, leert u eenvoudiger een positieve sfeer te scheppen, kunt u uw medewerkers of collega’s beter coachen en ontvangt u tools om moeilijke situaties op te vangen en belangrijke doelen te verwezenlijken.

Een opleiding NLP volgen bij Frame

Frame is een erkend NLP opleidingscentrum, wij bieden gecertificeerde NLP opleidingen aan. Onze trainers zijn afgestudeerd aan het Richard Bandler institute in Florida en staan garant voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Meer informatie?

Meer weten? Download onze brochure of kom op een van onze (gratis) informatieavonden. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Eerstkomende startdata

Meer informatie?

Bel: +31(0)76-5084915
E-mail: info@nlp-opleidingscentrum.nl

Vraag een brochure aan