• NLP opleidingscentrum

NLP opleidingen

Wilt u uw communicatieve kracht en persoonlijke effectiviteit versterken? Dan is een NLP opleiding iets voor u. NLP Opleidingscentrum biedt uiteenlopende gecertificeerde NLP opleidingen. U kunt bij ons ook terecht voor een workshop of training, informeer naar de mogelijkheden!

Onze NLP opleidingen

Onze NLP opleidingen zijn ontwikkeld voor professionals. NLP biedt krachtige instrumenten en technieken waarmee u aantoonbaar nieuwe vaardigheden en gedragsflexibiliteit realiseert. U vergroot uw communicatiemogelijkheden, waardoor u makkelijker met verschillende situaties en collega’s om kunt gaan.

NLP Business Practitioner en Business Master Practitioner opleidingen

 • NLP Business Practitioner
 • – Start op 5 september 2024
  – In 6 blokken NLP business practitioner
  – Voor zakelijke professionals
  – Inspirerende locatie in Bavel
  – Erkend NLP Practitioner certificaat
 • 3350,-
 • NLP Master Practitioner
 • – Startdatum 10 oktober 2024
  – In 6 blokken NLP master practitioner
  – Verdere verdieping in communicatie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap
  – Voor ambitieuze professionals
 • 3350,-

De communicatiemethode voor professionals

NLP is een communicatiemethode die is gebaseerd op het “modelleren” van mensen die zeer succesvol zijn. Motivatie, communicatie en verandering staan centraal in NLP. Ieder mens handelt en communiceert anders. Tijdens een opleiding NLP leert u verschillende manieren van communicatie te (h)erkennen en leert u hoe u daar op aan kan sluiten. Dit voegt een enorme dimensie toe aan uw communicatiemogelijkheden.

Non-verbale communicatie

In onze NLP opleiding leert u denkstijlen (metaprogramma’s) te herkennen, wordt u zich bewust van de manier waarop mensen zich non-verbaal uitdrukken, leert u eenvoudiger een positieve sfeer te scheppen, kunt u uw medewerkers of collega’s beter coachen en ontvangt u tools om moeilijke situaties op te vangen en belangrijke doelen te verwezenlijken.

Een opleiding NLP volgen bij Frame

Frame is een erkend NLP opleidingscentrum, wij bieden gecertificeerde NLP opleidingen aan. Onze trainers zijn afgestudeerd aan het Richard Bandler institute in Florida en staan garant voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Meer informatie?

Meer weten? Download onze brochure of kom op een van onze (gratis) informatieavonden. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Veel gestelde vragen over onze opleidingen

Wat houdt de NLP opleiding precies in en wat kan ik verwachten van de opleiding?

Onze NLP opleidingen zijn ontwikkeld voor professionals. NLP biedt krachtige instrumenten en technieken waarmee u aantoonbaar nieuwe vaardigheden en gedragsflexibiliteit realiseert. U leert denkstijlen te herkennen, wordt u zich bewust van de manier waarop mensen zich non-verbaal uitdrukken, leert u eenvoudiger een positieve sfeer te scheppen, kunt u uw medewerkers of collega’s beter coachen en ontvangt u tools om moeilijke situaties op te vangen en belangrijke doelen te verwezenlijken.

Wat zijn de kwalificaties van de trainers?

Al onze trainers zijn opgeleid door leden van de Society of NLP, Richard Bandler en John Lavalle.

Hoe lang duurt de opleiding?

Beide opleidingen bestaan uit 6 blokken van 2 lesdagen. Deze blokken worden verspreid  over 5 tot 6 maanden. Een lesdag duurt van 10.00 tot 17.00 uur, waarbij de lunch wordt verzorgd.

Wat zijn de kosten van de opleiding?

Zowel de NLP Business Practitioner en de NLP Master Practitioner kost €3350. De kosten zijn inclusief volledige dagverzorging, de Identity Compass®, syllabus, het boek ABC van NLP, persoonlijke coaching, afstemming gedurende de gehele opleiding naar aanleiding van leerdoelen, toegang tot onze bibliotheek vol studiematerialen en natuurlijk de officiële NLP Business Practitioner certificering. De lunch wordt uiteraard verzorgd en is inbegrepen.

Is de NLP opleiding erkend en ontvang ik na afloop een certificaat?

Als u de opleiding met goed gevolgd heeft doorlopen ontvangt u het internationaal erkende NLP certificaat afgegeven door The Society of NLP, ondertekend door de grondlegger dr. Richard Bandler zelf. Daarnaast zijn onze opleidingen als beroepsopleiding geregistreerd door het CRKBO. Frame BV bezit ook het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche.

Zijn er vereisten voor deelname aan de NLP opleiding en is er een bepaald niveau van voorkennis vereist?

De NLP Business Practitioner opleiding is voor iedere professional die zijn of haar persoonlijke en professionele effectiviteit verder wil ontwikkelen. Hier is geen bepaald niveau van voorkennis vereist. De NLP Master Practitioner is een vervolg op de Business Practitioner en daarmee een verdere verdieping.

Is de NLP opleiding geschikt voor mensen die niet werkzaam zijn in de zakelijke sector?

Onze NLP opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor professionals. Adviseurs, consultants, ondernemers, leidinggevenden, interim-managers en coaches. We richten ons hierbij op de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers. Wij onderscheiden ons van collega-instituten door de opleidingen primair te plaatsen in werkcontext. Denk aan het bedrijfsleven, overheid of non-profitorganisaties.

Hoe groot zijn de groepen tijdens de trainingen en is er ruimte voor persoonlijke aandacht en feedback?

Onze opleidingen hebben groepen van minimaal 6 personen en maximaal 12 personen. De opleiding wordt geheel afgestemd op de opleidingsvraag van de deelnemers. We vinden het belangrijk dat u naast de theorie ook aandacht kunt schenken aan uw persoonlijke leerdoelen.  Tijdens de gehele opleiding is er afstemming naar aanleiding van leerdoelen.

Hoe kan ik me inschrijven voor de NLP opleiding?

U kunt zich inschrijven voor onze opleidingen via de contactformulieren op de website.

NLP Business Practitioner

NLP Business Master Practitioner

Meer informatie?

Bel: +31(0)76-5084915
E-mail: info@nlp-opleidingscentrum.nl

Bekijk onze brochures