Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Terug

NLP Business Practitioner

8 september 2022 tot 3 februari 2023

- €2995

NLP Business Practitioner

De NLP Business Practitioner opleiding is speciaal ontwikkeld voor professionals. Adviseurs, consultants, ondernemers, managers, leidinggevenden, interim-managers en coaches, die hun persoonlijke en professionele effectiviteit verder willen ontwikkelen. Onze NLP trainers hebben ieder jarenlange ervaring met het geven van NLP opleidingen, trainingen en workshops.

De opleiding sluit naadloos aan wanneer u met of voor mensen werkt en effectief wil communiceren en wordt geheel afgestemd op de opleidingsvraag van de deelnemers. Natuurlijk zonder de kwalitatieve inhoud uit het oog te verliezen. Wij vinden het belangrijk dat u naast de theorie ook aandacht kunt schenken aan uw persoonlijke leerdoelen.

De opleiding is als beroepsopleiding erkend door het CRKBO en ook het UWV heeft met Frame een scholingsovereenkomst afgesloten.

Na het met goed gevolg doorlopen van de opleiding ontvang je het internationaal erkende NLP certificaat afgegeven door The Society of NLP, ondertekend door de grondlegger zelf: de heer Richard Bandler. Jouw trainer is Connie Keurentjes, internationaal gecertificeerd en gelicenseerd NLP Master en trainer. Verschillende thema’s worden door deskundige gastdocenten verzorgd.

Meer weten over onze NLP Business opleiding?                  

De opleiding NLP Business Practitioner start op 8 september 2022

Lesdagen donderdag en vrijdag 

  • Blok 1: 8 en 9 september 202
  • Blok 2: 6 en 7 oktober 2022
  • Blok 3: 3 en 4 november 2022
  • Blok 4: 1 en 2 december 2022
  • Blok 5: 19 en 20 januari 2023
  • Blok 6: 2 en 3 februari 2023

 

De opleiding is als beroepsopleiding erkend door het CRKBO. Ook het UWV heeft met Frame een scholingsovereenkomst afgesloten. Na het met goed gevolg doorlopen van de opleiding ontvangt u het internationaal erkende NLP certificaat afgegeven door The Society of NLP, ondertekend door de grondlegger zelf: de heer Richard Bandler.

Uw trainers zijn internationaal gecertificeerd en gelicenseerd NLP Master en trainer. 

Gegevens

Begin:
8 september 2022
Einde:
3 februari 2023
Kosten:
€2995
Evenement Categorieën:
,