NLP Opleiding in Breda

Bent u geïnteresseerd in een NLP opleiding in Breda? Dan bent u bij NLP Opleidingscentrum aan het goede adres. Wij bieden gecertificeerde NLP opleidingen voor professionals.

Waarom een NLP opleiding in Breda?

Het versterken van persoonlijke effectiviteit wordt steeds belangrijker op de werkvloer. Met NLP technieken versterkt u uw communicatieve kracht. NLP is een krachtig en concreet toepasbaar communicatiemodel wat mensen helpt zich meer bewust te worden van hun mogelijkheden. U krijgt inzicht in hoe u waarneemt, denkt, voelt en handelt.

Onze NLP opleidingen in Breda

Wij richten ons op de zakelijke kant van NLP. Onze NLP opleidingen in Breda zijn dan ook ontwikkeld voor professionals. De instrumenten die u tijdens de opleiding krijgt zorgen voor meer communicatiemogelijkheden, waardoor u zowel op zakelijk als persoonlijk gebied beter kunt communiceren.

NLP Business Practitioner

De NLP Business Practitioner opleiding is verdeeld over 6 blokken van steeds 2 aaneengesloten lesdagen, inclusief een examendag. In deze opleiding krijgt u theoretische uitleg van de NLP technieken en wordt er veel geoefend, zodat u de technieken ook werkelijk kunt ervaren en toepassen.

NLP Business Master Practitioner

Na de theoretische uitleg in de Business Opleiding gaat u verder in de NLP Business Master opleiding. Hier laten we de tools en de toepassing beklijven en leert u de instrumenten als van zelf toe te passen.

nlp opleiding opleiding nlp

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze NLP opleidingen in Breda? Download de brochures of neem contact met ons op via info@nlp-opleidingscentrum.nl of bel naar 076-5984915!