NLP Opleiding regio Oisterwijk

Wilt u een gecertificeerde NLP opleiding volgen in regio Oisterwijk? NLP Opleidingscentrum biedt uiteenlopende gecertificeerde NLP opleidingen. Soft skills worden steeds belangrijker en dat betekent versterken van uw persoonlijke effectiviteit. Met onze NLP opleidingen zet u een fundamentele stap in persoonlijke ontwikkeling en groei!

Onze opleidingen

NLP Opleidingscentrum richt zich op de zakelijke kant van NLP. Onze NLP opleidingen in Oisterwijk zijn dan ook ontwikkeld voor professionals. De instrumenten die u tijdens de opleiding krijgt zorgen voor meer communicatiemogelijkheden, waardoor u zowel op zakelijk als persoonlijk gebied beter kunt communiceren.

NLP Business Practitioner

De NLP Business Practitioner opleiding is verdeeld over 6 blokken van steeds 2 aaneengesloten lesdagen, inclusief een examendag. U krijgt theoretische uitleg van de NLP technieken en er wordt veel geoefend, zodat u de technieken ook werkelijk kunt ervaren en toepassen.

NLP Business Master Practitioner

In de NLP Business Master opleiding gaan we verder, laten we de tools en de toepassing beklijven en leert u de instrumenten als van zelf toe te passen.

nlp opleiding opleiding nlp

NLP opleidingen in regio Oisterwijk bij NLP Opleidingscentrum

NLP Opleidingscentrum is een erkend NLP opleidingsinstituut, na het voltooien van de NLP opleiding nabij Oisterwijk krijgt u een certificaat van de Society of Neuro-Linguistic Programming. Onze trainers zijn afgestudeerd aan het Richard Bandler institute in Florida en staan garant voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze NLP opleidingen nabij Oisterwijk? Download de brochures of neem contact met ons op via info@nlp-opleidingscentrum.nl of bel naar 076-5984915!