Training Zakelijk Flirten

Met zelfvertrouwen uw klant verleiden?

Dat kan, met onze training Zakelijk Flirten. In de training leert u hoe u contact legt met uw beoogde zakelijke relatie en hoe u zich met zelfvertrouwen presenteert. In onze cursus van twee avonden leert u in een interactieve training de fijne kneepjes van zelfverzekerd contacten leggen.

Zakelijk flirten heeft niets te maken met uitdagende kleding, dating of zwoele blikken. Integendeel, het gaat om het creëren van een goede sfeer, een enthousiaste presentatie en de kunst van het op een ontspannen en zelfverzekerde manier nieuwe contacten leggen. Met zakelijk flirten leert u op een ontspannen manier en vol zelfvertrouwen netwerk- en acquisitiegesprekken aan te gaan.

Wat komt er in de training aan de orde?
In twee avonden behandelen we zakelijk flirten aan de hand van acht thema’s.

  1. De eerste indruk maak je maar één keer;
  2. Lichaamstaal;
  3. Luisteren;
  4. Complimenten geven en ontvangen;
  5. Omgaan met feed-back;
  6. Flirten op afstand;
  7. Jezelf zijn en blijven;
  8. Ruimte laten, ruimte innemen.

Investering
De kosten bedragen per deelnemer € 165,- (vrij van btw). Frame biedt de training Zakelijk Flirten ook incompany aan. De training gaat door bij deelname van minimaal 8 personen.

Heeft u de gehele training gevolgd dan ontvangt u een certificaat van deelname.

Meer informatie
Wilt u meer weten? We hebben een blog gepubliceerd met een aantal van de meest gestelde vragen, lees hier de FAQ’s van zakelijk flirten.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Neem dan contact op met Connie Keurentjes via info@nlp-opleidingscentrum.nl of bel via 076-5084915.

Meld u direct aan!

Meer informatie?

Bel: +31(0)76-5084915
E-mail: info@nlp-opleidingscentrum.nl

Vraag een brochure aan