2020: een jaar om nooit te vergeten…

Of wel? Het is in ieder geval een jaar dat menigeen zich zal herinneren en dat diepe sporen achterlaat.

Net als veel collega’s werden ook wij in maart letterlijk overvallen door het coronavirus. Vanaf 11 maart moesten we de lopende opleidingen opschorten en geplande opleidingen uitstellen. 

Later in het voorjaar mochten wij gelukkig weer starten, zij het anders dan voorheen. We hebben de groepsgrootte van onze opleidingen en workshops moeten beperken tot maximaal 8 deelnemers. Natuurlijk is dat ingrijpend, maar denkend aan bijvoorbeeld de collega’s van de horeca of evenementen-industrie, is dat wel het laatste om ons zorgen over te maken. Wij mochten weer doorgaan met onze passie en dat is het verzorgen van NLP Business opleidingen!

En dan…net op de valreep van 2020, weer een lockdown. Weer de planning omgooien. Het vraagt nogal wat flexibiliteit en relativeringsvermogen maar bij de pakken neerzitten is geen optie voor ons! En dus zijn we hard aan het werk om onze planning van het nieuwe jaar rond te krijgen. 

Voordeel van een lockdown is dat het je creatieve brein aan het werk zet. De 1,5 meter is ingrijpend, niet alleen omdat dit het aantal deelnemers beperkt, maar ook omdat we tot de conclusie zijn gekomen dat ons bedrijfspand op de langere termijn niet duurzaam geschikt is te maken. 

2021: een jaar om naar uit te zien!

We hebben daarom besloten in 2021 te gaan verhuizen! Waarheen? Dat weten we nog niet en dat maakt het wel spannend. En het is fijn om naar iets positiefs uit te kijken. Zeker is wel dat we onze kwaliteit, uitstraling en verzorging hoog in het vaandel houden. Als je onze opleidingsagenda bekijkt dan zie je dat we weer vol plannen en ambities zitten en weer veel gepland hebben. We laten ons door corona niet klein krijgen.

Waar kijk jij het meest naar uit in 2021?

We houden jullie van onze plannen op de hoogte. Maar eerst wensen we jullie, ondanks alle huidige beperkingen, fijne Kerstdagen en een geweldig en vooral gezond 2021!