Feedback: NLP is een eye-opener

NLP feedback

Een review wordt geschreven nadat iemand de NLP business opleiding heeft afgerond. We noemen het ook wel eens een beoordeling of feedback, want we leren er altijd weer van. Afgelopen weken ontvingen we verschillende beoordelingen, over onze NLP opleidingen, over de trainers, over cursusmateriaal, over de lunch en nog veel meer. Voor ons is dit belangrijke informatie. Dus we delen dit graag in het kort met jullie.

Sceptisch

Roland schreef op 7 mei 2019:

‘Voorafgaande aan de cursus was ik sceptisch; is de cursus wel iets voor mij als nuchtere Hollander?

Na afloop ben ik blij dat ik deze gevolgd heb. Het geleerde ben ik actief gaan toepassen in werk en privé. Ik probeer de ‘flow’ zolang mogelijk vast te houden. De boeken zijn de kast ingegaan, maar daarmee is de cursus wat mij betreft niet beëindigd. Veel theorie kan direct worden toegepast in werk en privé.

Wauw, dit vinden wij mooi. Sceptisch zijn en toch deelnemen, daar houden we van. Bedankt Roland dat jij hebt deelgenomen, jouw vragen en inzichten waren een ware aanvulling.

Eye-opener

Van Wieke kregen we deze mooie quote: het is echt een eye-opener

Dit spreekt ons enorm aan, want we streven naar praktische opleidingen. We willen dat je niet alleen leert met je verstand maar volledig. En wat een visueel complement 🙂

Hoe heb je onze trainers ervaren?

Zeer professioneel, goed op elkaar ingespeeld. Open en eerlijk en prettig.

Hier staat in een paar woorden zoveel. Bedankt Natalie.

Filmpjes

En we leerden dat een aantal deelnemers graag meer filmpjes tijdens de lesdagen willen zien. Daar gaan we  mee aan de slag.  Er zijn veel verschillende filmpjes over NLP, demonstraties, uitleg, voorbeelden, grapjes, youtube heeft alles. Het is aan ons als trainers om een juiste selectie in te maken. Dus dat gaan we nog meer doen. Naast het zoeken ( vinden ) van nieuw beeldmateriaal gaat Heidi zelf meer NLP filmpjes opnemen.

Beoordelingen

Wil je meer feedback lezen, kijk dan op onze pagina beoordelingen