I BAN? I can!

Beste banken van Nederland,

Laatst las ik in de krant het volgende artikel “Consumentenbond en banken om tafel over IBAN”.

Vindt u het niet hartstikke logisch dat er zoveel fout gaat met deze ellenlange IBAN nummers? Hoeveel cijfers kunt u achter elkaar onthouden? Behalve dan wellicht uw eigen telefoonnummer? Het blijkt dat we maximaal tussen de 5 en 9 getallen kunnen onthouden. Wellicht gaat het dan met uw saldo al wat makkelijker. Of komt u dan al niet tot na de komma?

Wanneer u aan een reeks van 5 tot 9 getallen wat toevoegt, zoals bij een IBAN nummer, moeten we een nieuwe manier vinden om deze reeks te onthouden. Dit zorgt voor verwarring en uiteindelijk dus voor fouten zoals nu met het “IBAN-debacle”.

In NLP hebben we een techniek genaamd:The All Purpose Strategy waarin u makkelijk dingen kunt onthouden zoals een telefoonnummer, uw saldo en natuurlijk uw IBAN nummer.

Dus in plaats van I BAN? –> I CAN!

Met NLP gaat het u lukken om uw IBAN te onthouden en kunnen we u ook helpen met het onthouden van uw saldo. Mocht u dat nodig hebben….

Het geld wat we besparen op al die dure fouten die er met IBAN worden gemaakt, kunnen we investeren in onszelf! In maart gaat de volgende NLP Practitioner (Business) opleiding van start!

Benieuwd naar het artikel? Het is hier te lezen.

Bedankt voor uw tijd!

Met vriendelijke groet,

Connie Keurentjes
NLP Trainer & Business Coach