NLP brochure 2018 / 2019

NLP Brochure

Tijdens deze zomerse weken ben ik druk doende om de NLP agenda bij te werken, en aan te vullen. Het kan zijn dat je komende dagen merkt dat de website niet volledig is, of verandert, dat klopt.  Ook ververs ik de data op de website, en op Facebook kun je struikelen over een aantal nieuwe evenementen: een pre-masterdag, workshop systemisch werken, en coachen met NLP.

Let op: work in proces

En de nieuwe NLP brochure is klaar.  Ik heb zoveel mogelijk concrete informatie gegeven, je kent me. En hier en daar staat er een mooie metafoor beschreven. De NLP brochure is een eenvoudig te downloaden via onze site, vul je emailadres in en dan kun je brochure meteen lezen. Voel je vrij om eens een kijkje te nemen.

In 2018 hebben we vijf NLP practitioners gepland, en deze gaan we alle vijf starten, en afmaken. Voor de september opleiding zijn geen plaatsen meer vrij. Mocht je toch nog in 2018 willen starten; dat kan in oktober!

In 2019 starten we de NLP opleiding in januari, februari, september en oktober. En in januari start de NLP avondopleiding, daarover later meer.

De NLP Brochure staat hier onder klaar, mocht je vragen hebben, laat het me gerust weten.

Gekke vragen bestaan niet.

 

Vele groeten Heidi

PS Via onderstaande knop kun je e-mailadres achterlaten en direct de PFD downloaden.