NLP Opleiding in Brabant

Bent u op zoek naar een NLP opleiding in Brabant? NLP Opleidingscentrum biedt uiteenlopende gecertificeerde NLP opleidingen. Versterk uw communicatieve kracht en persoonlijke effectiviteit door middel van NLP technieken.

Onze opleidingen

Wij richten ons op de zakelijke kant van NLP. Onze NLP opleidingen in Brabant zijn dan ook ontwikkeld voor professionals. De instrumenten die u tijdens de opleiding krijgt zorgen voor meer communicatiemogelijkheden, waardoor u zowel op zakelijk als persoonlijk gebied beter kunt communiceren.

NLP Business Practitioner

De NLP Business Practitioner opleiding is verdeeld over 6 blokken van steeds 2 aaneengesloten lesdagen, inclusief een examendag. U krijgt theoretische uitleg van de NLP technieken en er wordt veel geoefend, zodat u de technieken ook werkelijk kunt ervaren en toepassen.

NLP Business Master Practitioner

In de NLP Business Master opleiding gaan we verder, laten we de tools en de toepassing beklijven en leert u de instrumenten als van zelf toe te passen.

nlp opleiding opleiding nlp

NLP opleidingen in Brabant bij Frame

NLP Opleidingscentrum is een erkend NLP opleidingsinstituut, na het voltooien van de NLP opleiding in Brabant krijgt u een certificaat van de Society of Neuro-Linguistic Programming. Onze trainers zijn afgestudeerd aan het Richard Bandler institute in Florida en staan garant voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze NLP opleidingen in Brabant? Download de brochures of neem contact met ons op via info@nlp-opleidingscentrum.nl of bel naar 076-5984915!