NLP opleidingen Practitioner en Master (Business)

Frame is een erkend NLP opleidingscentrum, wij bieden gecertificeerde NLP opleidingen aan. Onze trainers zijn afgestudeerd aan het Richard Bandler institute in Florida en staan garant voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. 

Wilt u zelf de kracht van NLP ervaren? Dan kunt u deelnemen aan een van onze gecertificeerde NLP business opleidingen. De workshops en opleidingen van Frame zijn erkend door de NLP Society van Dr. Richard Bandler.

Wilt u aan uzelf werken en een gecertificeerde NLP training volgen? De NLP opleiding practitioner (Business) start 5 maal per jaar.

Trainingen

Naast NLP opleidingen biedt Frame trainingen aan gericht op leiderschap van de toekomst, duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en zelfleiderschap. 

We organiseren diverse trainingen. In onze agenda vindt u de geplande data voor onze trainingen.

De in-company trainingen zijn op verzoek en op maat gemaakt en verschijnen niet in de openbare agenda.

Workshops

Naast ons opleidingsaanbod kunt u bij Frame ook terecht voor diverse workshops.

Enkele keren per jaar organiseren wij NLP informatie- avonden om kennis te maken met onze opleidingen waarbij we ook bepaalde technieken behandelen.

Daarnaast kunt u 4 keer per jaar na het behalen van uw NLP certificaat bij ons terecht voor de Super Visie dagen voor de laatste tips en nieuwtjes van de wereld van NLP.

Ook zijn er gedurenden het jaar dag-workshops, zoals ‘effectief communiceren met NLP’ ‘Systemisch werken’ ‘zakelijk flirten’.